Schade melden Hulp en advies? Bel: 013 - 536 06 36

Is uw huisdier goed verzekerd?

Is uw huisdier goed verzekerd?

donderdag 18 oktober 2018/Categorieën: Verzekeringen

Steeds meer huisdieren hebben een eigen ziektekostenverzekering. En dit is ook niet zo gek. De medische zorg voor huisdieren staat op hoog niveau en dierenartskosten kunnen daarom soms hoog oplopen. Rekeningen van € 800,- tot € 1.000,- euro zijn tegenwoordig geen uitzondering. Maar wat dekt de huisdierenverzekering?

Basisdekking en aanvullende dekking

Net zoals wij de basisdekking en aanvullende dekking binnen onze zorgverzekering kennen, is dit ook bij de huisdierenverzekering zo geregeld. Onder de basisdekking vallen ziektekosten en kosten door een ongeval. Denk bijvoorbeeld aan een hond die gebeten wordt door een andere hond. Onderdeel van de aanvullende dekking is onder andere het gebit en specialistische zorg. Sommige verzekeringsmaatschappijen bieden een volledige dekking van de kosten, anderen werken met maximum bedragen of een percentage van de gemaakte kosten.

Vanzelfsprekend variëren de verschillende dekkingen van maatschappij tot maatschappij. Afhankelijk van wat u belangrijk vindt te verzekeren, kunnen wij voor u de beste maatschappij vinden.

Aansprakelijkheid

Een ander belangrijk onderwerp als het gaat om uw huisdieren is aansprakelijkheid. Wat nu als uw hond schade veroorzaakt? Heeft u een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren, dan is uw huisdier meeverzekerd! De meeste mensen hebben een aansprakelijkheidsverzekering. Vaak wordt gedacht dat dit zelfs verplicht is maar dat is niet het geval. Het is echter altijd aan te raden een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Een ongeluk zit in een klein hoekje en de schade die eruit voort kan komen kan enorm zijn. Neem dus geen risico en zorg voor een goede aansprakelijkheidsverzekering.

Wilt u meer weten over verzekeringen voor uw huisdieren? Neem nu contact met ons op en we helpen u graag verder.

 

Aarts & van der Wouw verzekeringen

Aarts en van der Wouw Tilburg pand
Onze openingstijden:
ma:
di:
wo:
9:00 - 17:00 uur
9:00 - 17:00 uur
9:00 - 17:00 uur
do:
vr:
za:
9:00 - 17:00 uur
9:00 - 17:00 uur
-


Er kunnen afwijkende openingstijden gelden rondom de feestdagen. Belt u dan eerst even?

Formulieren downloaden

       
Maps icon
Goirkestraat 12
5046 GK Tilburg
T. 013 - 536 06 36
E. postkamer@aaww.nl


Onze sterke punten:

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Volledig onafhankelijk
  • Vaste aanspreekpunten
  • Altijd persoonlijk contact
  • Verzekeringen en hypotheken onder 1 dak

Dezelfde maatschappijen maar dan met korting!