Schade melden Hulp en advies? Bel: 013 - 536 06 36

Samenwerking met VDRD Assuradeuren

Wij werken op het gebied van schade- en uitvaartverzekeringen samen met VDRD Assuradeuren. Dat is in het voordeel van onze klanten. VDRD Assuradeuren heeft volmachten van diverse verzekeringsmaatschappijen. Een volmacht betekent dat VDRD Assuradeuren namens en voor rekening van verzekeraars verzekeringen accepteert en polissen opmaakt, maar ook schades beoordeelt en afhandelt. De voordelen hiervan zijn dat wij erg korte lijnen en meer mogelijkheden tot maatwerk hebben. Ook kunt u hierdoor alle maatschappijen op 1 polisblad krijgen met hierdoor een duidelijk overzicht en pakketkortingen.

Wij zullen bij deze verzekeringsvormen dan ook in eerste instantie kiezen voor producten van VDRD Assuradeuren, tenzij dit niet mogelijk of niet passend is.

Wij werken op deze wijze o.a. samen met:

Aegon, Arag,ASR,Avero Achmea, Allianz, Amersfoortse, Bovemij,Conservatrix ,CZ ,DAS,Delta Lloyd,Dela, Europeesche,Erasmus Leven Fatum, Goudse,Legal & General, Klaverblad, Leidsche, London, Menzis, Monuta, Nationale Nederlanden, NH1816, Onderlinge 's Gravenhage, ONVZ, Reaal, Rialto, T@F , Unigarant, Van der Roest Assuradeuren, Zevenwouden.

Voor overige financiële producten beoordelen wij periodiek de prijs/kwaliteitsverhouding van de aanbieders. Op basis hiervan selecteren wij een aantal specifieke aanbieders die wij in ons advies betrekken.

Wij zijn een ongebonden selectieve bemiddelaar. Op uw verzoek verstrekken wij graag een overzicht van die aanbieders die wij in ons advies betrekken.


Aarts & van der Wouw verzekeringen

Aarts en van der Wouw Tilburg pand
Onze openingstijden:
ma:
di:
wo:
9:00 - 17:00 uur
9:00 - 17:00 uur
9:00 - 17:00 uur
do:
vr:
za:
9:00 - 17:00 uur
9:00 - 17:00 uur
-


Er kunnen afwijkende openingstijden gelden rondom de feestdagen. Belt u dan eerst even?

Formulieren downloaden

       
Maps icon
Goirkestraat 12
5046 GK Tilburg
T. 013 - 536 06 36
E. postkamer@aaww.nl


Onze sterke punten:

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Volledig onafhankelijk
  • Vaste aanspreekpunten
  • Altijd persoonlijk contact
  • Verzekeringen en hypotheken onder 1 dak

Dezelfde maatschappijen maar dan met korting!