Schade melden Hulp en advies? Bel: 013 - 536 06 36

Aansprakelijkheidsverzekering
Scherpe premies
met aantrekkelijke voorwaarden!

Vraag direct een offerte aan.
Schade

Vraag direct een offerte aan

Soms zit een ongeluk in een klein hoekje.

AansprakelijkheidsverzekeringUw zoon gooit bij oma per ongeluk een dure vaas kapot. Zonder op te letten steekt u de weg over, een auto moet uitwijken en botst tegen een boom. Het is allemaal geen moedwil, maar u of uw gezin is aansprakelijk voor de schade.

In de meeste gevallen blijft de schade beperkt tot enkele honderden euro’s. Maar bij het laatste voorbeeld kan de schade onbetaalbaar zijn, doordat de bestuurder als gevolg van het ongeval blijvend gehandicapt raakt. 

Aansprakelijkheidsverzekering Tilburg en omgeving
Aansprakelijkheden als gevolg van onbedoeld veroorzaakte schades kunt u als particulier afdekken met een aansprakelijkheidsverzekering. Voor slechts enkele euro’s per maand bent u volledig verzekerd. Bent u op zoek naar een aansprakelijkheidsverzekering tegen een scherpe premie en met een uitgebreide service? Dan bieden wij u een prima oplossing. Deze verzekering wordt ook wel WA of AVP verzekering genoemd.

We zijn er voor iedereen die in Tilburg en omgeving woont en graag goed en voordelig verzekerd wil zijn. 

Klanten over ons:

Onze klanten geven regelmatig een beoordeling die verzekeringen via ons kantoor hebben afgesloten. Dank zij deze beoordelingen weten we hoe onze dienstverlening wordt ervaren en waar we nog meer aan kunnen werken. Graag zijn wij ook u van dienst.

Dezelfde maatschappijen maar dan met korting!