Schade melden Hulp en advies? Bel: 013 - 536 06 36

Zakelijke verzekeringen
Scherpe premies
met aantrekkelijke voorwaarden!

Vraag direct een offerte aan.
Zakelijke verzekeringen

Zakelijke verzekeringen

Zakelijke verzekeringen

Wat kunt u van ons verwachten?
Wij zijn goed op de hoogte van de verschillende verzekeringen die er te koop zijn en kunnen u zodoende een goed verzekeringsadvies geven. Op basis van onze deskundigheid kunnen wij samen met u beoordelen welke verzekering het beste bij uw situatie past. Bij schade hebben wij de kennis en ervaring in huis om de afwikkeling voor u in goede banen te leiden. Kortom, Aarts & van der Wouw is een belangrijke schakel tussen u en de verzekeringsmaatschappijen. 

Midden- en kleinbedrijf
Met de gebouwenverzekering, de zakenverzekering en de bedrijfsschadeverzekering bent u goed verzekerd tegen de financiële risico's die u loopt door bijvoorbeeld brand- of waterschade.

Zakelijke aansprakelijkheidsverzekering
U loopt het risico om aansprakelijk gesteld te worden voor schade die u of een van uw medewerkers bij een ander veroorzaakt. Bijvoorbeeld door een klant aan wie u verkeerde producten heeft geleverd. Ook kunt u aansprakelijk gesteld worden door een van uw medewerkers als hij tijdens zijn werkzaamheden gewond is geraakt. Zo’n claim kan heel veel kosten. U kunt daarom niet zonder een goede aansprakelijkheidsverzekering.

Bedrijfsschadeverzekering
Als uw bedrijf schade oploopt door bijvoorbeeld een brand, dan ligt het bedrijf vaak wel even stil. De inkomsten nemen af en u loopt winst mis. En dat terwijl u de vaste kosten zoals salarissen en hypotheeklasten wel gewoon moet doorbetalen. Tegen deze schade kunt u zich verzekeren met een bedrijfsschadeverzekering.

Zakelijke Rechtsbijstandverzekering
Natuurlijk doet u er alles aan om problemen te voorkomen, maar als ondernemer kunt u in conflict raken met bijvoorbeeld een klant of de overheid. Als u dan juridische bijstand nodig heeft, dan kunnen de kosten enorm oplopen. Onze rechtsbijstandverzekering biedt dan een oplossing: u verzekert zich van professionele rechtshulp.

Als u uw eigen zaken ook tijdens het vervoer goed wilt verzekeren, dan is een verzekering voor eigen zaken aan te bevelen. Ook hiervoor kunt u terecht bij Aarts & van der Wouw. We zijn er voor iedereen die in Tilburg en omgeving woont en graag goed en voordelig verzekerd wil zijn. 

Lees hier meer over onze MKB dienstverlening en Gezond Ondernemen.

 

 

 

Klanten over ons:

Onze klanten geven regelmatig een beoordeling die verzekeringen via ons kantoor hebben afgesloten. Dank zij deze beoordelingen weten we hoe onze dienstverlening wordt ervaren en waar we nog meer aan kunnen werken. Graag zijn wij ook u van dienst.

Dezelfde maatschappijen maar dan met korting!